www.henksmeding.nl

Last van stress en burnout klachten?

Henk Smeding

“Holistische therapie en coaching bij stress en burnout (preventie)”

Online begeleiding bij stress en burnout klachten is:

Z

Laagdrempelig

Z

Veilig en vertrouwd

Z

Zonder reistijd

Z

Speciaal voor ambitieuze papa’s en mama’s

Ik bied jou holistische therapie en coaching bij stress en burnout (preventie) aan, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit dé weg naar blijvend herstel is. Ik zie steeds meer mensen ‘vastlopen’ in hun leven. Ambitieuze starters op de arbeidsmarkt en druk bezette vaders en moeders die in meer of mindere mate last hebben van stress of burnout gerelateerde klachten. Ook angst en paniek speelt hierin vaak een rol. Mede door de huidige pandemie lopen de wachttijden in de tweedelijns-zorg verder op en neemt de druk op zorgverleners flink toe. Het wordt dus steeds lastiger om binnen de reguliere zorg snel en adequaat geholpen te worden.

Herken je dit?

Z

Je voelt je continue onrustig in lijf en hoofd

Z

Je hebt weinig energie en een dag duurt te lang

Z

Je piekert veel en komt tot weinig

Z

Last van hoofdpijn en oorsuizen

Z

Je wordt snel boos en voelt je angstig

Jij verlangt naar…

Z

Rust in je hoofd en in je lijf

Z

Dingen doen die jij het liefste doet

Z

Meer energie voor jezelf, je gezin en je collega’s

Z

Meer verbinding met jezelf en je omgeving

Z

Het volgen van je passie en je dromen

Hoe ga jij dit doen?

Door je direct te laten begeleiden bij burnout symptomen, voorkom je dat klachten erger worden én leer je om proactief met jezelf aan de slag te gaan. Hierdoor kun je sneller en adequaat geholpen worden. Bijkomend voordeel is dat een eventueel vervolgtraject bij een psycholoog korter kan duren of helemaal niet meer nodig is.

 

  • Ben jij burnout of overspannen?
  • Ben jij écht gemotiveerd om met jezelf aan de slag te gaan?
  • Wil jij niet op een oplopende wachtlijst geplaatst worden?
  • Snap jij dat je zelf de sleutel tot herstel in handen hebt?

“ Het is mijn missie om jou terug te brengen naar je kern, zodat je weer in je kracht komt te staan en keuzes kunt maken die écht bij jou passen.”

Wie ben ik?

Mijn naam is Henk Smeding en ik ben holistisch therapeut en coach. Daarnaast vervul ik diverse rollen, waaronder die van vader, partner, zoon, broer en vriend.

Ik leef mijn missie: ik heb weer contact gemaakt met mijn kern; met wie ik in wezen ben. Daardoor ben ik veel meer in mijn kracht komen te staan; ik voel me veel energieker en ik heb ontdekt dat ik de wereld iets heel moois te bieden heb. Dit heeft er voor gezorgd dat ik keuzes kan maken die veel beter bij mij passen; door mijn hart te volgen kan en mag ik nu de dingen doen die mij werkelijk gelukkig maken.

Als holistisch therapeut kijk ik naar de mens als geheel, dus zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in stress en burnout begeleiding. Ik word er zo blij van wanneer ik de mensen die ik begeleid weer helemaal zie opleven en  keuzes zie maken die écht bij hen passen. Dan is mijn missie geslaagd😉

“Een werkelijke en blijvende ontdekking doe je niet door iets waar je over gehoord of gelezen hebt, maar door het rechtstreeks te ervaren” (Gangaji – De diamant in jezelf)

Wat mag je van mij verwachten?

Als holistisch therapeut neem ik je mee naar de kern van je klachten. Door in het verleden opgebouwde patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen te doorbreken, trekken we de kernoorzaak van je klacht(en) met wortel en al eruit, zodat deze patronen en overtuigingen je niet langer in de weg zitten om het leven te leiden dat jij graag wilt.

Als coach begeleid ik je vervolgens naar dit ideale leven door met je in gesprek te gaan over je toekomstige doelen en hoe je deze wilt gaan bereiken. Door je in verbinding te brengen met jezelf laat ik je bewust voelen in hoeverre deze doelen kloppend zijn met je hogere doel. Ik reik je een concreet stappenplan aan vol tips en trucs afgestemd op jouw unieke situatie, zodat je je doelen ook daadwerkelijk gaat behalen.

“Bij het behandelen van acute klachten gaat het om genezing. Bij het behandelen van chronische klachten gaat het om heling

mijn aanbod voor jou…

Heb je het gevoel dat ik jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Open chat
Kan ik je helpen?
Hoi,

Fijn dat je contact zoekt, waarmee kan ik je helpen?