www.henksmeding.nl

Henk Smeding

Bedrijfscoaching

Begeleiding bij verzuim door burnout

Maar liefst 30% van het totale aantal verzuimdagen betreft psychische klachten. Die werknemers ben je gemiddeld 237 dagen kwijt en met een burnout zelfs 293 dagen. Dat hakt erin, zeker als je weet dat een dag verzuim gemiddeld 250 euro kost.

Een werknemer die uitvalt vanwege stress of burnout klachten kost u als werkgever veel geld. En door de lange wachtlijsten in de reguliere zorg lopen de kosten alleen maar op.

Wilt u ook dat uw werknemer zo snel mogelijk de juiste begeleiding krijgt van een therapeut die gespecialiseerd is in stress en burnout gerelateerde klachten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Tijdens een Zoomsessie vertel ik u graag wat ik voor uw werknemer(s) kan betekenen.

Wist u dat uw verzuimverzekeraar vaak (een groot deel van) de kosten voor therapie en coaching vergoed?

Wat levert het op?

Uw werknemer:

Z

Wordt direct online geholpen

Z

Herkent en voelt beter zijn of haar eigen grenzen en kan deze dus beter bewaken

Z

Weet een betere balans te houden tussen belasting en belastbaarheid

Z

Ervaart welke activiteiten energie kosten en welke energie opleveren

Z

Heeft belemmerende overtuigingen en patronen doorbroken, waarmee de weg naar langdurig herstel is ingezet

Investeren in het welzijn van uw medewerkers, wat levert dit op?

Burnout herstel

Ik weet hoe groot de uitdaging is om goed gekwalificeerd personeel te vinden én te behouden. Wanneer deze mensen uitvallen, kost dit niet alleen heel veel geld, maar ze kunnen tijdelijk ook geen toegevoegde waarde leveren aan uw organisatie. U wilt dus maar één ding: uw talentvolle en waardevolle werknemer zo snel mogelijk weer volledig inzetten, zodat hij of zij weer met plezier kan werken én kan bijdragen aan de organisatiedoelstellingen.

Holistische benadering

Met holistische therapie gaan we naar de kern van de klacht. Alleen door de daadwerkelijke oorzaak (of oorzaken) van de klacht aan te pakken, ontstaat er een langdurig herstel. Aansluitend op de therapie sessies vindt een coaching traject plaats waarbij de begeleiding gericht is op de ontwikkeling van uw werknemer. Een begeleidingstraject neemt circa 4 tot 6 maanden in beslag. De doelstelling van het traject vindt altijd in overleg met u en uw werknemer plaats en kan gericht zijn op:

Z

Herstel binnen een bestaande functie

Z

Herstel voor het uitoefenen van een andere functie binnen uw bedrijf

Z

Herstel voor een functie buiten uw bedrijf

Over mij…

Mijn naam is Henk Smeding en ik ben holistisch therapeut en coach.

Ik heb ruim 15 jaar in de ICT gewerkt, van consultant tot (account)manager.

De laatste jaren voelde ik dat er meer moest zijn dan huisje, boompje, beestje en een dure lease auto onder m’n kont. Ik voelde een diepere missie en ik verlangde naar meer vrijheid. Wat volgde was een persoonlijk groeiproces, waarbij het na verloop van tijd steeds duidelijker werd dat ik andere mensen mag begeleiden op hun pad. Maar dat ging niet vanzelf; ik weet wat het is om meerdere maanden op een wachtlijst te staan, terwijl je het gevoel hebt dat je nu direct begeleiding nodig hebt. Daarom ben ik destijds zelf op zoek gegaan naar specialisten die mij sneller konden helpen. Met behulp van diverse (online) therapieën, energiewerk op afstand, coaching, yoga en meditatie heb ik mezelf weer op de rit gekregen.

Die zoektocht naar de juiste begeleiding wil ik u en uw werknemers besparen!

 

Neem daarom vrijblijvend contact met mij op via de Whatsapp button rechtsonder in beeld of:

Mijn kernwaarden…

Authentiek – ik leef vanuit mijn kern en ben 100% betrouwbaar

Passie – ik doe mijn werk vanuit bezieling

Verbinding – ik ben in verbinding met mezelf en mijn omgeving

Resultaat – ik vertrouw erop dat alles wat er gebeurt in jouw hoogste belang is

Open chat
Kan ik je helpen?
Hoi,

Fijn dat je contact zoekt, waarmee kan ik je helpen?